Abonneer je hier voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies.

ONLINE SHOP

MERKEN

SUPPORT

CONTACT

JPH Bikes

Jean-Paul Habets

Hoogbaan 81A

3650 Rotem

+32(0)497 72 94 22

jp.habets@skynet.be

© 2020 JPH Bikes | Voorwaarden | Privacy & cookies policy | Website by www.upmedia.be

“Fietsen zijn mijn passie. Het is dan ook een genot om dit over te brengen naar mijn klanten. Van advies, ondersteuning, verkoop van fietsonderdelen tot het herstellen van fietsen. Zo help ik beginners, recreatieven en geoefende fietsers graag op weg!”

Jean - Paul Habets

Advies & herstellingen

Is uw fiets defect, kapotte remmen of schade aan de ketting? U kan bij ons terecht voor alle mogelijke herstellingen. Ook een onderhoud of reiniging van uw fiets of bepaalde onderdelen is zeker mogelijk. Staat u op het punt een nieuwe fiets aan te kopen maar u kan maar niet beslissen welk type of merk u verkiest. Contacteer ons via de website of kom langs in onze shop en we zullen u voorzien van deskundig advies. Hopelijk tot snel.

Webshop

We hebben een uitgebreid gamma van fietsen en fietsonderdelen in onze webshop geplaatst. Koop eenvoudig en snel online en we leveren de gewenste producten bij u aan huis. Via bovenstaand menu kan u de keuze maken tussen volledige nieuwe fietsen of bepaalde onderdelen die u wenst te vervangen. Ook beschikken we over een uitgebreid gamma van fietskleding en elektronica. Vind u het juiste product niet terug in de webshop? Laat het niet na ons even te contacteren.

Fitting

De JPH Bikes bikefitting maakt gebruik van een 2D Body Analysis. Een geavanceerd fiets meetsysteem, waarmee we jouw anatomie nauwkeurig in kaart brengen. De apparatuur bestaat uit een statisch meetsysteem en een computerprogramma dat op basis van verschillende afmetingen een speciaal op maat gemaakt advies geeft. Dit kan een ideaal hulpmiddel zijn om de afstelling van je huidige fiets te finetunen, of een leidraad bij het kiezen van een nieuwe fiets die meteen perfect op jouw lichaam is afgesteld.

“Het leven is als het berijden van een

fiets. Om je evenwicht te bewaren

moet je in beweging blijven.”

Albert Einstein

JPH Bikes is in maart 2011 gestart met het herstellen en verkoop van fietsen en is nu al een begrip aan de Maaskant. Onze hoofdzaak is het herstellen en verkopen van MTB. De fiets is het verlengstuk van jouw lichaam op de weg. Het is dan ook zeer belangrijk dat je er goed zorg voor draagt. Het onderhouden en het herstellen wanneer nodig is essentieel om de levensduur van je fiets te verlengen. Zit je toch met pijnpunten die maar niet opgelost geraken, kom gerust even bij ons langs en we trachten deze issues te verhelpen. We maken een grondige analyse van het probleem, voorzien een inschatting wat de kosten zullen zijn en hierna gaan we in overleg om de beste oplossing te vinden.

 

E-bikes, stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes en meer. Je kunt altijd bij ons terecht. We staan bekend voor een uitstekende service en we trachten elke klant individueel zo goed mogelijk te helpen. We beschikken over een groot aantal onderdelen en accessoires. Hebt u een vraag dan kunt u die via mail stellen, of breng anders eens een bezoekje aan onze zaak dan kunnen we u helpen met ons professioneel advies.

Hersteldienst

De JPH bikefitting maakt gebruik van een 2D Body Analysis; een geavanceerd fiets meetsysteem, waarmee we jouw anatomie nauwkeurig in kaart brengen. De apparatuur bestaat uit een statisch meetsysteem en een computerprogramma dat op basis van verschillende afmetingen een speciaal op maat gemaakt advies geeft. Dit kan een ideaal hulpmiddel zijn om de afstelling van je huidige fiets te finetunen, of een leidraad bij het kiezen van een nieuwe fiets die meteen perfect op jouw lichaam is afgesteld.

 

We meten: Totale lichaamslengte, romplengte, binnen beenlengte, schouderbreedte, lengte van je armen (links en rechts), lengte van je voeten (links en rechts). De bikefitting nemen wij af in onze fietsenwinkel in Dilsen-Stokkem (Rotem) en kost “los” 35 euro. Als je daarna besluit om een nieuwe sportfiets bij ons te kopen vanaf €1500, dan verrekenen wij dit en is de bikefitting in essentie gratis! Op rustige momenten kan de bike fitting misschien direct afgenomen worden, maar het is verstandig om van tevoren even te bellen.

Shimano Bikefitting

0

Door op verzenden te klikken, geef je toestemming aan JPH Bikes om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

Contacteer ons met vragen, voor advies

of indien u een afspraak wilt maken.

JPH Bikes | Jean-Paul Habets | Hoogbaan 81A | 3650 Rotem

Tel: +32(0)497 72 94 22 | Mail: jp.habets@skynet.be

Dinsdag tot en met vrijdag van 9 tot 18 uur. Zaterdag van 9 tot 12 uur.

Maandag gesloten