Aanbieding!

GripGrab RaceThermo Hi-Vis

55.00 44.00

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

De GripGrab RaceThermo Hi-Vis zijn warme en waterdichte overschoenen gemaakt voor koude en natte winter ritten. Deze overschoenen zijn waterdicht, winddicht en hebben grote isolerende eigenschappen. Hiermee is de RaceThermo Hi-Vis zeer geschikt voor koude natte winterse off-road avonturen. De Hi-Vis eigenschap verhoogt je veiligheid op het moment dat je in donkere omstandigheden rijdt.

De RaceThermo Hi-Vis is de nog duurzamere variant van de RaceThermo overschoen. Hierdoor is deze overschoen zeer geschikt voor off-road gebruik. In de RaceThermo wordt ingenieuze IntelliSeal™ technologie verwerkt. Dit vergroot zowel de levensduur als het waterafstotend vermogen van de overschoenen. Hier werken de Kevlar® verstevigingen natuurlijk aan mee.

De RaceThermo Hi-Vis maakt ook een einde aan het bestaande manier hoe je overschoenen aantrekt. Deze nieuwe ritsloze overschoen trek je aan voordat je je schoenen aantrekt. Dit heeft meerdere voordelen:
• Betere pasvorm voor een heel scala van schoenen
• Geen rits = minder kwetsbaar
• Aan de bovenkant beter af te sluiten tegen water

Houd er rekening mee dat overschoenen die waterdicht zijn soms toch natte voeten veroorzaken. Dit komt doordat er water via de onderkant van de fietsschoen of aan de bovenkant van de overschoen naar binnen kan lopen.

Extra informatie

Maten kledij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GripGrab RaceThermo Hi-Vis” te beoordelen